Διαδικτυακά μαθήματα STEAMing the Future

Τα διαδικτυακά μαθήματα STEAMing the Future απευθύνονται σε μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίου και Λυκείου από όλη την Ελλάδα που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις νέες τεχνολογίες.

Κάθε πλήρης κύκλος μάθησης, που αποτελείται από επτά θεματικές, θα ολοκληρώνεται σε τρία  Σαββατοκύριακα.

Ο πρώτος κύκλος των διαδικτυακών μαθήματα STEAMing the Future θα πραγματοποιηθεί στις:

28-29 Ιανουαρίου 2023, 11-12 Φεβρουαρίου 2023  & 18-19 Φεβρουαρίου 2023 

10:00-13:00

Οι επτά θεματικές περιλαμβάνουν: Εισαγωγή στον Προγραμματισμό, Ρομποτική και Αυτοματοποίηση, Διαδίκτυο Πραγμάτων, Σχεδίαση 3D, Ανάπτυξη εφαρμογών, Μεγάλα Δεδομένα και Αναλυτική, Επιστήμη των Πολιτών.

Κατά τη διάρκεια των εργαστηρίων οι μαθήτριες και οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε πρακτικές δραστηριότητες, καλλιεργώντας τόσο ψηφιακές δεξιότητες, όσο και  δεξιότητες που σχετίζονται με την προσωπική ενδυνάμωση και τη συμπερίληψη.

Όλα τα εργαστήρια είναι δωρεάν.

Μέρος των διαδικτυακών μαθημάτων θα καταγραφούν και θα αναρτηθούν  στην ιστοσελίδα STE(A)Ming the Future ώστε να είναι προσβάσιμα σε όλους και σε όλες.

Απαιτείται προεγγραφή στα Εργαστήρια στην παρακάτω φόρμα.

Οι εγγραφές για τον Α’ Κύκλο διαδικτυακών μαθημάτων έχουν κλείσει. 
Μπορείτε να διασφαλίσετε το θέση σας στον Β’ Κύκλο διαδικτυακών μαθημάτων που θα πραγματοποιηθεί 6-7 και 13-14 Μαΐου, κάνοντας εγγραφή στη φόρμα που ακολουθεί.
Έχω ενημερωθεί και συναινώ στην επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων και του παιδιού μου από το Κολλέγιο Ανατόλια για τη συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα STEAMing the Future*" name="privacy[]" class="fusion-form-input" required="true" aria-required="true" data-holds-private-data="false"/>

Τα πεδία με * (αστερίσκο) είναι υποχρεωτικά

Για περισσότερες πληροφορίες για τα διαδικτυακά μαθήματα STEAMing the Future μπορείτε να επικοινωνείτε με το Κέντρο STEM του Κολλεγίου Ανατόλια στο stem@anatolia.ed.gr ή στο 2310 398289