Διαδικτυακά μαθήματα STEAMing the Future

Τα διαδικτυακά μαθήματα STEAMing the Future απευθύνονται σε μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίου και Λυκείου από όλη την Ελλάδα που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις νέες τεχνολογίες. Τα online εργαστήρια STEAMing the Future προσφέρονται εντελώς δωρεάν με την υποστήριξη του Ιδρύματος Mποδοσάκη.

Κάθε πλήρης κύκλος μάθησης, που αποτελείται από επτά θεματικές, θα ολοκληρώνεται σε δύο Σαββατοκύριακα.

Οι επτά θεματικές περιλαμβάνουν: Εισαγωγή στον Προγραμματισμό, Ρομποτική και Αυτοματοποίηση, Διαδίκτυο Πραγμάτων, Σχεδίαση 3D, Ανάπτυξη εφαρμογών, Μεγάλα Δεδομένα και Αναλυτική, Επιστήμη των Πολιτών.

Κατά τη διάρκεια των εργαστηρίων οι μαθήτριες και οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε πρακτικές δραστηριότητες, καλλιεργώντας τόσο ψηφιακές δεξιότητες, όσο και δεξιότητες που σχετίζονται με την προσωπική ενδυνάμωση και τη συμπερίληψη.

Όλα τα εργαστήρια είναι δωρεάν.

Μέρος των διαδικτυακών μαθημάτων θα καταγραφούν και θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα STE(A)Ming the Future ώστε να είναι προσβάσιμα σε όλους και σε όλες.

Απαιτείται προεγγραφή στα Εργαστήρια στην παρακάτω φόρμα.

O κύκλος για το σχολικό έτος 2023 – 2024 θα πραγματοποιηθεί:

  • 27 – 28 Ιανουαρίου 2024, 10:00-14:00
  • 3 – 4 Φεβρουαρίου 2024, 10:00-14:00

Οι εγγραφές έχουν ολοκληρωθεί, σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα διαδικτυακά μαθήματα STEAMing the Future μπορείτε να επικοινωνείτε με το Κέντρο STEM του Κολλεγίου Ανατόλια στο stem@anatolia.ed.gr ή στο 2310 398289